Opties

Zen Espresso 5

Een mooi klein wonder, maar verrassend autonoom

De Zen is een ongelooflijk productief klein wonder voor de manager en aantrekkelijk voor de consument.
Dit gamma werd ontworpen om de werking van de verkoopdienst te vergemakkelijken, door de hoogste autonomie van de dienst te combineren met een grote weerstand en een uitstekende betrouwbaarheid om de beheerskosten te beperken.
Voor de consument is het een miniatuur cafetaria waarmee hij in enkele seconden kan genieten van een authentieke espresso naar zijn smaak, dankzij de Customixer functie.

Azk V10 Espresso Groep

De Azk V10 Espresso groep garandeert een perfecte percolatie die al het aroma en de smaak van een sterke koffie behoudt, overgoten met een consistente crema.
Het geheim van de Azk V10 groep? De perfecte compressie van de koffie die, door het vertragen van de doorgang van het water, een betere extractie van zijn organoleptische eigenschappen bewerkstelligt.
De Azk V10-groep levert niet alleen buitengewone prestaties, maar heeft in de loop der jaren ook zijn betrouwbaarheid en weerstand bewezen.
- Verhoog uw klantenbinding.
- Verhoog het aantal diensten per dag.

M03 Horeca Prestatie Molen

De M03 high performance molen is een zeer krachtige molen, ontworpen voor alle OCS- en Vending-omgevingen, die een hoge efficiëntie en weerstand biedt en een goede koffiemaling garandeert in alle soorten consumptieomgevingen.
Hij is uitgerust met sensoren die verstoppingen en verbruikt product detecteren en zo de bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid van de molen verhogen
Dankzij de tijdsdosering kan de koffiemaling worden aangepast om de koffiedosering per shift te variëren, zodat er kwaliteitsdranken naar de smaak van de klant kunnen worden gemaakt.

Aantrekkelijk en aanpasbaar: het middelpunt van de belangstelling

Het aantrekkelijke design van de Zen is bedoeld om de aandacht van potentiële consumenten te trekken en zo het aantal diensten per machine te verhogen, vooral op openbare verkooppunten.
Het is een gok gebaseerd op een minimalistisch, ergonomisch en intuïtief ontwerp, een constructie van zeer bestendige materialen zoals acrylglas of koudgewalst plaatstaal en onze exclusieve technologie van verlichte aanraakschermen met schermeffect.

Snel en gemakkelijk op te starten

Alle Zen-modellen zijn voorzien van een reeks geoptimaliseerde, vooraf geladen onderhoudsprofielen om het opstarten van de machine zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Maar als geen van deze profielen geschikt is voor uw besturingsmodel, kunt u alle 12 knoppen volledig en gemakkelijk programmeren met onze software. Het enige wat u hoeft te doen is uw computer aan te sluiten op de RS232 poort van de machine.
Om het laden van configuraties op de Zen-modellen te vergemakkelijken, biedt Azkoyen een USB-snellaadadadapter aan als accessoire.

Een manier om de winstgevendheid te verhogen

Autonomie is een sleutelfactor voor de rentabiliteit van een verkoopautomatenbedrijf. Vermindering van de onderhouds- en oplaadkosten was de doelstelling die ons heeft geleid bij de ontwikkeling van de Zen-serie.
De Zen is zo ontworpen dat zijn werkelijke autonomie gelijk is aan het aantal kopjes, dankzij de optimalisering van de koffie-, melk- en chocoladecapaciteit.

Tot 3 keer langere kopautonomie dan concurrenten.
- Lagere onderhouds- en bijvulkosten.
- Verhoogd aantal verkooppunten per ronde zonder de kosten te verhogen.
- Verhoogde winstgevendheid van de verkoop.

Uw werk gemakkelijker maken is ons hoofddoel.

Tientallen factoren dragen bij tot het succes van een verkoopautomatenbedrijf, en al deze factoren hangen af van het werkgemak van de bedrijfsleider.
Het Zen-gamma is ontwikkeld om uw werk te vergemakkelijken, van installatie, opstart en onderhoud tot parametrering, productbijvulling en kasbeheer.
Installatie en set-up is uiterst eenvoudig dankzij de vooraf geladen en volledig programmeerbare profielen met behulp van de 12 programmeerbare knoppen en de PC-software.
Schoonmaken en bijvullen is heel eenvoudig en snel dankzij het scharnierende deksel, de vlakke oppervlakken, de koffiediklade en het voorpaneel uit één stuk.
Onderhoud kan worden geprogrammeerd met het ingebouwde waarschuwingssysteem.

Afmetingen:H740mm x B480mm x D560mm
Gewicht: 65Kg
Aantal hoppers voor koffiebonen: 1
Aantal hoppers voor oplosmiddelen: 4
Aantal kopjes: 320

Koffie hopper: 1,9Kg
Hopper voor oploskoffie: 0,8Kg
Hopper voor oplosbare melk: 1,1Kg
Hopper voor Chocolade: 3,2Kg
Hopper voor Suiker: 2,6Kg