Coges Aeterna

De nieuwe 5-tube Aeterna Change-Gever Coin Mechanism combineert de hoge prestaties uit Coges ervaring en de eenvoud van gebruik en de werking noodzakelijk is in een dergelijk product. Zowel in de interface en in het programmering menu, is Aeterna is ontworpen voor praktisch, intuïtief gebruik, waardoor installatie snel en eenvoudig.

  • SPEED: Met een nieuw ontworpen separator / validator groep, de Aeterna change-gever munt mechanisme heeft een erkenning van maximaal 2 of 3 munten per seconde (afhankelijk van het type munt).
  • Precisie: Het gebruik van nieuwe technologieën voor de separator / validator groep zorgt voor een snelle, nauwkeurige kanalisatie van de munten in de buizen en uiterst nauwkeurige munt erkenning. De traditionele technologie op basis van elektromagneten en luiken is verlaten ten gunste van een innovatieve, verstelbare trechter systeem dat de munten stuurt precies in het juiste kanaal.
  • Veelzijdigheid: De 5-buizen geven een grotere veelzijdigheid en langer zelfstandig te werken bij het afleveren van verandering.
  • Onafhankelijke werking: Aeterna buizen zijn uitzonderlijk lang: ze hebben inderdaad een grotere capaciteit dan andere change-gever muntmechanismen momenteel op de markt. De buis groep heeft fotocellen op twee niveaus voor een nauwkeurige controle van de munt niveaus in de buizen.
  • Infraroodpoort: De Aeterna change-gever munt mechanisme beschikt over een geïntegreerde IR-interface voor het verzenden van de boekhoudkundige gegevens op een handcomputer. Het is ook possibleto een externe IR-poort module aan te sluiten op de munt mechanisme, het installeren van het in de automaat.
  • Bijgestaan aanvulling: Als de operator om munten te laden in de buizen, de Aeterna verandert de cash float automatisch en de operatie wordt opgenomen in de boekhoudkundige gegevens.

Afmetingen (LxBxH): 138x80x381 mm
Gewicht: 1,7 Kg
Programmeerbare prijzen: 50 contant geld - 50 cashless
Protocollen gebruikt: Executive, MDB
Gegevensregistratie: Geïntegreerde of externe IR-poort Module
Software-update: Via PC - Maxi Programmer
Programmering: Toetsenbord op het frontpaneel - Maxi Programmer
Prijs beheer: VMC, Prijs Holding, kosten door prijs